Şehit Serkan Göker İlkokulu

Vizyon: Atatürkçü, laik, insan haklarına saygılı, kültürüne, milli-manevi değerlerine sahip çıkan, çağdaş bir okul olarak Türk milli eğitiminde öncü, hizmetleri ve katkıları ile iz bırakan örnek bir okul olmak, ülkemizde ve uluslararası platformda, saygın kurumlar arasındaki yerini korumak ve güçlendirmektir.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, milli ve manevi değerlere sahip, vatanını milletini seven, kültürüne sahip çıkarken gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, kendini doğru ifade edebilen, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüveni yüksek bir o kadar da mütevazi, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00-14.30
Isınma: ELEKTRİK
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler: BASKETBOL VE VOLEYBOL KURSUMUZ MEVCUTTUR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Refarm Project-e Twininng